over werken in Overhoeks

Overhoeks biedt een prettig klimaat voor ondernemende vernieuwers. Zoals de internet wizards van morgen. Of een agentschap voor fotografen en filmers. Of - om nog maar eens wat te noemen- de creatieve zakelijke dienstverleners, uitgevers van nieuwe media, en culturele organisaties.

Werken wordt in Overhoeks gezien als positieve energie en is daarom een volwaardig onderdeel van deze levendige stadswijk. Door de mix van wonen, werken en vrije tijd, allemaal grenzend aan het Oeverpark, heerst er dan ook prettig werkklimaat. 

Erfgoed en nieuwbouw

In het plan Overhoeks is in totaal 130.000 m² ruimte voor kantoren, bedrijven, culturele instellingen, horeca en winkels. Werken in het industrieel erfgoed is in de toekomst mogelijk in de 13.000 m2 in het voormalige Groot Lab, en in 9.000 vierkante meter in de Toren Overhoeks. Ook komt er bedrijfstruimte in de de Strip.

Bent u geïnteresseerd in kantoor- of commerciële ruimte? Neem dan contact op met Pascal van der Velde van Projectbureau Noordwaarts. Tel 020 -6306300 of p.vandervelde@noordwaarts.nl.

Foto van de week

Verbouwing Toren A'DAM

 

pin
Hou me op de hoogte

youtube
linked-in
facebook
 
Delen