horeca & leisure

Overhoeks heeft ruimte voor geïnspireerde horeca- en leisureondernemers. Overhoeks heeft aantrekkingskracht, en krijgt een internationale uitstraling. Dat komt mede door de unieke rustige ligging middenin de drukke stad, door EYE en de Tolhuistuin, door het Shell Technology Centre Amsterdam, en de nieuwe ondernemingen die er komen.

Geinteresseerd?

Het Groot Lab en de Toren Overhoeks zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een hotel met een vernieuwende formule en faciliteiten. In de voet van de Toren Overhoeks is bijvoorbeeld plaats voor een grand café. Verschillende mogelijkheden zijn in onderzoek. De ontwikkelaars binnen Overhoeks zijn altijd geïnteresseerd in exploitanten met vernieuwende ideeën.

Voor initiatieven en ideeën voor horeca en leisure kan je contact opnemen met Pascal van der Velde van Projectbureau Noordwaarts. Tel 020 -6306300 of p.vandervelde@noordwaarts.nl.

De aantrekkingskracht is er. Het publiek komt er. Voor kreeft aan het IJ. Voor thee in de Tolhuistuin. Voor een cappuccino boven in de toren. En meer.

Foto van de week

Verbouwing Toren A'DAM

 

pin
Hou me op de hoogte

youtube
linked-in
facebook
 
Delen